

Adres

Charles Petitweg 8, 4827 HJ Breda



E-mail

sales@frituurlijnen.nl



Telefoon

+31(0)88-7300000

productie EverBake

CREARE®, voor oliebollen, appelbeignets en andere gefrituurde producten

Een goede oliebol bakken is niet alleen een kwestie van verse olie, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en de juiste baktijd. Voor het creëren van de ‘perfecte’ oliebol is het ook van groot belang dat de temperatuur in de bak constant is. Dit is één van de punten waar de CREARE uitblinkt in technologie. De warmte elementen van de CREARE zijn namelijk zo ontwikkeld dat deze een constante warmte overdracht genereren. De olie blijft hierdoor gedurende het bakproces structureel op de juiste baktemperatuur. Zo heeft het eerste warmte element in de bak een krachtiger vermogen. Dit zorgt ervoor dat wanneer het koude deeg in aanraking komt met de olie, dit nagenoeg geen invloed heeft op de olietemperatuur. Daarnaast is de bak geïsoleerd waardoor er minder warmte verloren gaat en er dus minder elektriciteit verbruikt wordt.

Wat de CREARE uniek maakt is dat hij leverbaar is met het automatisch doorschuifsysteem, deze kan zelfs later op uw bestaande lijn worden gebouwd. Met behulp van het automatische doorschuifsysteem waarborgt u door de vaste baktijd een constante hoge kwaliteit van uw oliebol. De Unidos doseermachine, speciaal voor oliebollenbeslag, regelt de grootte, de doseersnelheid en het aantal oliebollen per minuut. De CREARE oliebollenlijn is uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Met een afdekplaat kan de oliebollenlijn als werktafel worden ingezet.

Nieuw: automatisch bijvullen van de olie

Met het automatisch bijvulsysteem kunt u continu blijven bakken. Tijdens het frituren wordt een deel van de olie opgenomen in de oliebollen en een deel verdampt. De olie moet dus regelmatig worden bijgevuld. Het probleem hierbij is dat door de koude olie de temperatuur van de frituurlijn naar beneden zakt. Het automatisch bijvulsysteem zorgt ervoor dat de olie druppelsgewijs in de frituurlijn wordt toegevoegd zodat het olieniveau en de temperatuur op pijl blijft. De bakker kan zelf bepalen hoeveel olie er toegevoegd moet worden.

De CREARE wordt geproduceerd door EverBake. Met bijna 20 jaar ervaring in de bakkerijbranche weten zij als geen ander wat de bakker belangrijk vindt en hier spelen ze ook op in.

Wie zijn wij?



 

    Terugverdientijd mogelijk in 3 dagen*, minder personeelskosten, hoge winst op frituurproducten, constante kwaliteit oliebol en andere frituurproducten

 

Waarom de CREARE?



De engineeringsafdeling heeft de voortdurende drang om te blijven innoveren. Zo wordt de bakker steeds meer ontzorgd en ook naar het economische en ergonomische aspect wordt gekeken.

Productie




3500

Oliebollen per uur

In de grootste CREARE frituurlijn.



3

Dagen terugverdientijd

Afhankelijk van grootte, bakuren per dag en verkoopprijs.



90000000

Oliebollen per jaar

Worden er ongeveer door de Nederlanders gegeten.



6

CREARE frituurlijnen

In de afmeting van 1 tot en met 6 meter.

Over de CREARE

De CREARE frituurlijnen worden door EverBake geproduceerd. Deze geautomatiseerde frituurlijn met doorschuifsysteem en unidos doseermachine heeft zichzelf ruimschoots bewezen. De kampioens of gouden oliebollen worden jaarlijks gebakken in de CREARE.

Contact

De CREARE frituurlijnen en toebehoren worden verkocht door:

EverBake Group
Charles Petitweg 8, 4827 HJ Breda
Tel. +31(0)88-7300000
E-mail: sales@frituurlijnen.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© EverBake Group, producent en leverancier CREARE frituurlijnen

































